29. januar 2013

"3 i 1"



Makeup og jeg ér altså bare virkelig gode venner, og vi er også virkelig gode venner med Michelle Phan. Jeg har siden jeg kom hjem fra en 2 timers gåtur med veninden siddet og set Michelles videoer, og samlet inspiration. Og den inspiration blev så til disse 3 looks, som ser forskellige ud, men de bliver lavet ens:

 Jeg starter bare med helt almindelig primer på øjenlåget, og globelinjen, så tegner jeg mine bryn op, og er nu klar til øjenskyggen. Jeg vælger først en blød/let farve og lægger på selve låget, så lægger jeg en mørkere farve på hjørnet, og blender den ud i globelinjen. Derefter tager jeg en hvid eller fx lyseblå hvis mit look er i blå nuancer, og lægger ved øjenkrogen. Til sidst fører jeg farven fra hjørnet ned til nederste øjenlåg og lægger en sort eyeliner på vådekanten (hvilket ikke behøves)... 

Og vupti, så har du enten et dramatisk "cateye" look, et sødt romantisk look, et fest look, eller noget helt fjerde <3

"Good luck"

Knus Isa

"the fear of shining"



Kender i det hvor man ved at man er god til noget, og så ikke tør vise det, fordi man er bange for hvad andre tænker om en.
Det er som om man brænder inde med noget man virkelig gerne vil vise, men man ikke tør gøre det, af frygt for hvad andre vil tænke.Men når det så lykkedes for en at gøre noget uden at tænke på andres meninger, så får man et lille glædes sus indeni. Vi burde ikke være så bange for hvad andre tænker om os...
...Men må i ellers have en god dag :-)

Knus Isa

28. januar 2013

"magi"



Magi er noget du selv skaber, det kan være ved et kys, det kan være at være sammen med en veninde, eller bare et par stjernekastere. Og så at fange magien i et billede, det kan være noget af en kunst, og jeg må sige at det er så stor en kunst at jeg ikke helt kan udføre den, men har da prøvet ;-) 
Må i alle have en magisk dag.

Knus Isa

26. januar 2013

"be true to who you are"



Hold fast i hvem du er, lad ikke andre gøre dig til noget du ikke er. En ting er attitude en anden er personlighed, og de to ting er vidt forskellige, attitude er det ydre og personlighed det indre. Andre kan måske tro du er irriterende, men det er kun fordi de er det og at du ikke gider at lukke op for hvem du virkelig er. Alt har en facade, men det er det der er inden i der aldrig må ændres!

Knus Isa

24. januar 2013

"mixed emotions"



Idag var jeg i Christiania. Det var en blandet oplevelse, det var vildt flot inde i Christiania, og deres holdninger har virkelig noget vi skal tænke over! Men desværre blev min begejstring for Christiania dæmpet lidt ned, da mine veninder og jeg frøs virkelig meget, og jeg dummede mig... Men bagefter tog min veninde og jeg til fisketorvet, og fik shoppet til os selv og forsinkede julegaver :) Oooog da jeg så kom hjem, havde min mor købt Friends til mig!! Så alt i alt blev det en god dag men har stadig lidt dårlig samvittighed...

Knus Isa

22. januar 2013

"ensom katte dame"



Nu vil jeg skrive en lang 'kat'sommelig haha fik i den KATsommelig?!.. Okay, er pænt nederen at høre på nu. Men ej jeg vil bare sige at jeg virkelig elsker min lille pige? Ja, vi tog ham... Nej, hende, til dyrlægen, og søreme så om han ikke var en hun? Okay anyways, jeg elsker ham bare SÅ meget, den måde han snorker på og mjaver i søvne, den måde han jager vinden i græsset på, hov mente hun... Okay sagen er at jeg elsker HENDE! Hav en god tirsdag :)

Knus den ensomme kattedamen


19. januar 2013

"january sale my love"


Jeg har idag været i 'City 2' med min dejlige familie :) Og det er jo januar, og januar er lig med udsalg. Så jeg gik amok ;-) 

Her er hvad jeg købte:

1) Bukser fra H&M
2) 'Peace' trøje fra divided
3) Vintersko fra Bianco footwear
4) Tank top fra H&M

Knus Isa

"who you are"



Min egen lille "quote":
"Don't hide the crazy side of you, because it's a part of who you are... be proud of it ♥"

16. januar 2013

"fuerteventura here i come"





Nå men altså, det er jo sådan at jeg skal til Fuerteventura. Og jeg sad midt i al vinterkulden og glædede mig til solen, varmen, og poolen... Og så er jeg sådan en person som godt kan lide at tage glæderne på forskud, så jeg ville lave mit drømme 'sommer-sæt'<3

Tank toppen er dejlig sommerlig i farvene, og den autograf der "Yeeeii". Moustache halskæden er helt simpel, og sød. Shortsene er helt normale men stadigvæk fede. Sandalerne er søde, men med nitter så det bliver lidt råt. Og sidst men ikke mindst de lækreste 'beats by dre', i de fedeste farver. Og så passer alle farverne jo sammen :-D

Hvad synes I 'go eller no-go'? <3

15. januar 2013

"højt hurra for køer og flotte solnedgange"



Nu er det ikke sådan at jeg skal til at skrive en laaang tekst om køer og solnedgange, bare rolig! ;-) Nej, det er nemlig sådan at når man ser tilbage på gamle billeder bliver man jo sådan lidt halv nostalgisk, og jeg sad og tænkte:
"Nej et fint billede egentlig, det kan jeg godt huske hvornår jeg tog"
Selvom det 'bare' er en ko og en sol, og det er da dejligt at man får en glad fornemmelse bare ved at kigge på et billede.
Pointen med hele den her tekst er at vi skal værdsætte selv de mindste gode ting i livet, selv et billede af en ko, for selv det kan få os til at smile ;-)

Knus Isa

13. januar 2013

"happy b-day big bad boi"




HAPPY B-DAY BIG BAD BOIIII!!!!!<3
Ved godt at det ikke er idag den dejlige dreng (eller må man overhovedet sige dreng mere?) har fødselsdag men, er først kommet hjem nu til INTERNET forbindelsen, så har først nu kunne lave mine to 'edits' :-) 
Anyways, tillykke dejlige Zayn, håber du har haft en fantastisk fest med gode venner og gode gaver....<3


Knus Isa

9. januar 2013

"to be beautiful"



At være smuk ved vi jo alle, at der er flere sider af. Der er udenpå, indeni, din udstråling, og at være til... 
Udenpå kan være flere ting, det kan være din udstråling, dit udseende. Alle har begge dele, men måske er det ikke alle andre, der kan se det, fordi de af natur ser smukke ting i andet end dig, hvilket ikke betyder, at du ikke er smuk, det er måske bare ikke den, du vil have skal synes du er smuk, der så rent faktisk synes du er det... Men som alle forhåbentligvis ved er det det smukke indeni, der betyder mest, og hvis ikke man kan se det, er man indeni et grimt menneske. Selvfølgelig bliver de fleste tiltrukket af udseendet, men som sagt er det jo forskelligt, hvad man fra person til person synes er smukt! Og sidst men ikke mindst at være til... At være til er en smuk ting. At opleve, at se, at skabe, at være til, selv om du måske synes at alt i at være til er grimt, vil der altid være nogen, der synes du er smuk... Både udenpå og indeni!

Du er smuk, tro på det!

Knus Isa

7. januar 2013

"casual day"



Jep idag kører jeg det afslappede 'skovmands' look:

1) Sko fra Hummel
2) En skjorte fra min bedstefar
3) Hvid undertrøje/top fra H&M
4) Jeggins fra H&M
5) Et smil på læben ;-)

Det er egentlig ikke noget specielt tøj, men jeg kan godt lide det afslappede omkring det, og samtidig ser det stilet, og hyggeligt ud. Nåh...! Nu kalder lektierne, håber I har haft en god dag :-)

Knus Isa

6. januar 2013

"a colorful day"



Jeg kedede mig, og havde lyst til at lave en fin collage, der kunne beskrive min dag, og sådan var den:
Det var en dag, hvor jeg ikke gad at tage make-up på, en dag hvor alt det grå lige pludselig var farvefuldt, en dag med thai-massage, en dag med the, en dag hvor hyggen spredte sig ud over hele mit værelse, og en dag jeg havde lyst til at tegne på, og endda også en dag, hvor jeg havde lyst ti at rydde op i mit make-up ;-) 
Egentlig en meget dejlig dag...!

Knus Isa

"oh sweet chocolate"



Først og fremmest undskyld jeg ikke har blogget så meget, og været sløv med indlæggene... Men nu er juleferien (og stressen) ovre, så nu er vi kørende igen!

På billedet kan I se (nogenlunde) hvordan man laver 'crispy' og nemme chokolade bamser. Det skal lige siges at billederne er taget af min absolutte yndlings julegave, nemlig min 'ipad mini', som har et nogenlunde godt kamera med 5 mp :-)

Sådan gør i:

Smelt 3 pk smarties i en kop sammen med ½ tsk smør og 1 tsk fløde.

 Rør derefter rundt i den med en spisepind eller lign., rør rundt så nogle af skallerne stadig er tilbage. 

Til sidst putter i ckokoladen over i nogle søde isterningeforme, og sætter dem ind i fryseren i en ½ time. 

Og voilá! Så har i lækre 'crispy' små chokolader :-)

Knus Isa