28. maj 2013

"mein buch"



Vi er i min klasse efter at have haft tysk i næsten et år gået igang med en bog, man skal skrive om sig selv. Jeg fik så den idé at jeg ville have nogle redigerede billeder med i min bog. 

Dette er så som i nok kan gætte, et billede fra siden om mit udseende/ausehen.
Synes ikke det blev så slemt endda!

Knus Isa

26. maj 2013

"typical sunday"



Idag har været en søndag, der stort set har været ligsom alle de andre søndage... Jeg har været sammen med en veninde, lavet lektier, blogget, taget billeder, og set en film. Det er faktsik dejligt med sådan en afslappet dag, hvor man intet rigtig skal, og man bare kan få et pusterum!

Håber i har haft en god søndag :-)

Knus Isa
























25. maj 2013

"blæs mig et stykke"



Selvfølgelig kan jeg selv klare mine problemer, det tager bare et godt stykke tid. Derfor er det altid rart med en ven der kan hjælpe. Ligesom en mælkebøtte der skal sprede sine frø, den kan godt selv komme af med frøene, det tager bare et stykke tid. Når vinden så blæser på den, så spreder frøene sig hurtigere, på grund af vindens hjælp.

Man kan godt klare sine problemer selv, men det er altid rart med lidt hjælp så ventetiden kan gå lidt hurtigere!

Knus Isa

23. maj 2013

"body butter"



Elsker, elsker, elsker bare disse body butters fra the body shop! De dufter skønt, giver fugt, og utrolig blød hud!... Og så har de da bare også en virkelig fin indpakning ;-)

Disse to er her for tiden mine yndlings, den ene er med Moringa duft, og den anden med Grapefrugt. De er mine favoritter, fordi  de begge er friske og dufter dejligt af sommer.

Knus Isa


22. maj 2013

"finally"



Endelig kom  den, dagen jeg har ventet med længsel, dagen hvor jeg fik mit 600d eos! Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er, jeg har endelig fået et godt kamera som bare kan det hele! Jeg har ventet med at lave indlæg indtil nu fordi at jeg synes i skulle have noget ordenligt at se på ;-)

Glæder mig til at blogge og lave indlæg med billeder taget med mit kamera!

Knus Isa

18. maj 2013

"og det var danmark"



Dette indlæg er måske lidt sjusket, da jeg sidder/ligger kl halv to om natten og skriver på min ipad.

-Men jeg ville egentlig bare sige tillykke til smukke Emmelie, og tillykke til Danmark! :-D

Knus Isa

15. maj 2013

"bliv"



Har været til ungdomvelsignelse (lidt a la konfirmation), og det var super hyggeligt, og dejlig endeligt at se min veninde igen!... Men! Vejret var måske ikke det bedste. Og så idag, da jeg kom hjem fra skole, og skulle til at gå ud af døren... Så kom den! Solen. Jeg håber virkelig den bliver her :-)

Knus Isa

7. maj 2013

"love is a two way street"



Vil bare lige anbefale alle at lytte til denne unikke sang, der er fangende og dejlig at høre hvis man er i godt humør ;-)

Knus Isa

5. maj 2013

"205"



Jeg vil gerne anbefale alle til at denne lækre neglelak fra CK (calvin klein) skal være jeres næste køb! Den er nem at påføre, tørre hurtigt, og er naturlig men og lækker, og det er den perfekte lak at have på til konfirmation og/eller bryllup! 
Du kan købe den her :-)

205 natural

Knus Isa
(superspændt directioner)

3. maj 2013

"birthday"



Jeg elsker fødselsdage! -især min egen ;-)
Og igår, d. 3. maj, blev jeg 14. Det var en dejlig dag, jeg spillede rundbold med min klasse, og fodbold med mine venner, derefter kom Vic, og så lavede vi sushi, og jordbær med hvid og mørk chokolade :-) Det var en rigtig dejlig dag. Nu smutter jeg, skal til Peachys konfimation.

Knus Isa

1. maj 2013

"soft"



Elsker bløde ting! Det er måske en lidt mærkelig ting at skrive, men i min verden har blødhed flere betydninger... Fx at man er en blød person indeni, og så er er der bløde overflader, og hvis nogen siger blød er det første jeg tænker på en sød lille kaninunge, eller hundehvalp. 
Blødt er godt, men når det så kommer til billeder går det helt galt (ihvertfald for mig!).

Det var et lidt mærkeligt indlæg, men må i alle have en blød 1. maj ;-)

Knus Isa