15. februar 2013

"bye bye social life"



Vil lige sige at jeg de næste 2 uger nok ikke kommer til at blogge så meget, og hvis jeg gør bliver det fra min Ipad... Sååå, i må lige bære over med mig.

Peace out ;-) 

Knus Isa


13. februar 2013

"hurtig anbefaling"



En lille hurtig anbefaling. Jeg har hørt denne sang som baggrundsmusik til et par videoer på youtube, og hvergang jeg hører den begyndte jeg at smile og føle mig... Tjaah, let? Nåh men altså, så tænkte jeg, at jeg ville prøve at finde sangen. Så fandt jeg den, og hvor er den altså dejlig at lytte til! 

Knus Isa

"winther"



Jeg har været ude hos min bedstemor de sidste par dage. Jeg har leget med mine killinger, kælet med dyrene, gået et par ture, og spist mig tyk :-) Kort sagt har jeg haft det skønt!

Knus Isa

11. februar 2013

"try to see the world with my glasses"



Kender i det, hvor at det er som om at folk kun kan se tingene fra en side, selvom der måske er flere sider af samme sag? Eller det hvor at din veninde bliver ved med at sige hvor grim hun er, og hvor du bare ville ønske at hun kunne se sig selv med dine øjne? Hvor ville det være rart hvis man havde et par briller man kunne give væk, så folk kunne se verdenen med ens eget syn på den.

Knus Isa

8. februar 2013

"det nytter"


Vil ikke skrive en laang tale omkring hvor skidt det står til i dele af Afrika. Jeg vil bare skrive at jeg synes vi skal tænke på hvor meget fx en måneds lommepenge, kan forandre en hel families liv. Så helt ærligt hvad mister du i forhold til hvad du kan give. Ved at støtte med en sms, eller fx være med til at samle ind, kan du redde liv! Gør en forskel, fordi det nytter!

Knus Isa

6. februar 2013

"frisk igen"



Jeg har været syg med feber, og influenza, og hvor fedt er det så lige at vågne op og være fuldstændig frisk? Jeg fik lyst til at gå i bad, lægge make-up, og krølle hår, som sådan en genopriskning efter sygdommen. Det var egentlig en ret god måde at sige farvel til feberen på, det vil jeg gøre hvergang fra nu af! ;-)

Knus Isa

3. februar 2013

"a good book"



Kender i det, hvor man bliver helt slugt af en god bog, og bare lige må læse ét kapitel mere, og liige et til?
Der hvor man sidder i sin helt egen verden, med en kop the, og måske et dejligt lunt tæppe omkring sig.... Mmmm, det elsker jeg. 

Knus Isa

2. februar 2013

"all you need is tea"



Så fik influenzaen også ram på mig... igen. Så har de sidste par dage ligget hjemme med høj feber, og har derfor ikke kunne blogge :-( 
Nåh men, når man så er syg er det jo godt at have sine trofaste venner: the, et par panodiler, og en dejlig dyne ;-) 
Håber i har haft nogle gode influenzafrie dage.

Knus Isa